Wie wij zijn

Van Doveren Elektrotechniek levert maatwerk op het gebied van elektra, in combinatie met verlichting, beveiliging, data & telecom, zonnepanelen en domotica. Zo zijn we naast ‘vakman in elektra’, ook expert op het gebied van nieuwe technieken. Door deze combinatie voorzien wij in een compleet (en desgewenst geautomatiseerd) systeem. Met alle kennis in huis zijn we onafhankelijk van derden, en staan zo garant voor kwaliteit.

Van Doveren Elektrotechniek richt zich op particulieren en midden- en kleinbedrijf, binnen de BEDT-cirkel (Breda, Eindhoven, Den Bosch, Tilburg). Wij beperken ons tot deze regio om snelle service bij storingen en onderhoud te kunnen garanderen.

De klant staat bij ons centraal. Vanaf de vertaling van uw probleem of wens naar een technisch plan. Tot en met de installatie en de nazorg. We zijn continu flexibel en denken binnen alle fases met u mee.

Van Doveren Elektrotechniek is opgericht in 2013 door Remco van Doveren. Na een opleiding MBO Elektrotechniek en HBO Technische Bedrijfskunde, in combinatie met jarenlange werkervaring als installateur, zocht Remco naar een samensmelting van vakmanschap, service en kwaliteit. Vanuit deze focus is Van Doveren Elektrotechniek inmiddels een succesvol en erkend installatiebedrijf, met meerdere werknemers en tal van geslaagde projecten.

Van Doveren Elektrotechniek is een jong en vooruitstrevend bedrijf. Ons huidige team bestaat uit:

Roy Vugts: Installateur
Ronald Diepstraten: Installateur
Bart van den Berg: Installateur
Robbie van Gansen: Installateur
Rens Fransen: Leerling monteur
Remco van Doveren: Eigenaar & Installateur

Wij zijn momenteel op zoek naar een Allround Elektro- en/of Beveiligingsmonteur. Bekijk hier de vacature.
Tevens zijn wij een erkend leerbedrijf en altijd op zoek naar stagiaires.

Onze filosofie

Van Doveren Elektrotechniek: “Voor al uw elektra op maat.”

Waarom Van Doveren Elektrotechniek
  • Uitsluitend maatwerk
  • Complete (geautomatiseerde) systemen
  • Alle expertises in huis
  • InstallQ & VEB gecertificeerd
  • 24 Uur per dag bereikbaar
  • Uitstekende service & onderhoud